Вітаємо Вас Гость | RSS

Міжнародна туристична конференція

Міжнародна туристична конференція

в рамках фестивалю «Червене вино - 2013»

Тема: Виноробство – як складова сталого розвитку туризму Карпатського регіону

Мета: Обговорення стану, проблем та перспектив розвитку приватного виноробства та туризму як пріоритетних напрямків розвитку Карпатського регіону

Дата та час проведення: субота 12.01.2013 року, початок о 1500 к.ч.

Місце проведення: ресторан «Дейлі» (м. Мукачево, вул. Возз’єднання, 20, ТРЦ «Щодня», 3-ій поверх)

Час

Заходи програми

Країна,

регіон, місто

15-00 - 15-15

Привітальне слово

Коротка історія фестивалю

Золтан Ленд’єл

Міський голова м.Мукачево


15-15 - 15-30

Привітальне слово Консулів та міжнародних гостей

Генеральне Консульство Словацької РеспублікиЯнка Бур'янова

Генеральне Консульство Угорщини Йожеф Бачкаї

Міський голова м.ПряшівПавел Гадярі

Консул з економічних питань Генерального консульства

України в ПряшевіС.Свищева


15-30 - 15-40

Презентація «Карпатський туристичний шлях» винний туристичний маршрут

Грищенко Валерій

Директор АРР «Закарпаття»

Україна, Закарпатська обл., м.Ужгород

15-40 - 15-50

Презентація «Місцями слави Ракоці – транскордонний туристичний шлях»

Євген Лукша

Директор Асоціації «Ужгород-XXI вік»

Україна, Закарпатська обл., м.Ужгород

15-50 - 16-05

Презентація «Можливості розвитку винного туризму на Закарпатті» дослідження, напрацювання та пропозиції кафедри туризму МДУ

Тетяна Лужанська

Завідувач кафедри туризму МДУ

Україна, Закарпатська обл., м.Мукачево

16-05 - 16-20

Особливості виноградарства Берегівського району

Іван Урста

Приватний винороб Берегівського району,

переможець фестивалю-конкурсу «Червене вино – 2012»

Україна, Закарпатська обл., Берегівський р-н

16-20 - 16-35

Особливості виноградарства Мукачівського району

Василь Анталовський

Приватний винороб Мукачівського району,

переможець фестивалю-конкурсу «Червене вино – 2011»

Україна, Закарпатська обл., Мукачівський р-н

16-35 - 17-35

Особливості розвитку приватного виноградарства в Угорщині

Презентація та дегустація вин угорських виробників


16-35 - 16-50

Кошарко Йожеф

Винороб з Угорщини

Угорщина,

Токай

16-50 - 17-05

Конярі Янош

Винороб з Угорщини

Угорщина,

м.Егер

17-05 - 17-20

Горчік Ріхард

Винороб з Угорщини регіону Токай

Угорщина,

Токай

17-20 - 17-35

Др. Кіш Іштван

Генеральний директор фірми «Tokaj Kereskedőház Zrt»

Угорщина,

Токай

17-35 - 18-35

Особливості розвитку приватного виноградарства в Австрії

Презентація та дегустація вин австрійських виробників


17-35 – 17-50

Юст Руст

Винороб з м. Руст

Австрія,

м.Руст

17-50 – 18-05

Віллі Опітц

Винороб з м. Ільмітц

Австрія,

м. Ільмітц

18-05 – 18-20

Вейнгут Граф

Винороб з м. Хальптурн

Австрія,

м. Хальптурн

18-20 – 18-35

Ест Стадлер

Винороб з м. Сюдбургенланд

Австрія,

м. Сюдбургенланд

18-35 -18-45

Запитання, відповіді, обговорення.


18-45 -20-00

Фуршет-дегустація

(ресторан «Дейлі», м. Мукачево, вул. Возз’єднання, 20)


20-00 -

Вільна програма


Формат проведення презентації-дегустації:

1​ Кожен учасник для дегустації пропонує свої найкращі 2-3 вина;

2​ Дегустуються спочатку сухі столові вина, потім напівсухі, напівсолодкі, солодкі, і останніми десертні вина;

3​ Коротке представлення автором (власником, виробником) вина, передісторія виникнення, з яких сортів винограду виготовляється, для кого і як рекомендовано вживати

У випадку змін по програмі повідомимо додатково!!!


Детальніше про продовження заходу >>>

Форма входа

Пошук
Статистика