Міжнародна туристична конференція
Міжнародна туристична конференціяв рамках фестивалю «Червене вино - 2013»Тема: Виноробство – як складова сталого розвитку туризму Карпатського регіону Мета:
Обговорення стану, проблем та перспектив розвитку приватного
виноробства та туризму як пріоритетних напрямків розвитку Карпатського
регіону Дата та час проведення: субота 12.01.2013 року, початок о 1500 к.ч. Місце проведення: ресторан «Дейлі» (м. Мукачево, вул. Возз’єднання, 20, ТРЦ «Щодня», 3-ій поверх)
Час | Заходи програми | Країна, регіон, місто |
---|
15-00 - 15-15 | Привітальне слово Коротка історія фестивалю Золтан Ленд’єл Міський голова м.Мукачево |
| 15-15 - 15-30 | Привітальне слово Консулів та міжнародних гостей Генеральне Консульство Словацької Республіки – Янка Бур'янова Генеральне Консульство Угорщини – Йожеф Бачкаї Міський голова м.Пряшів – Павел Гадярі Консул з економічних питань Генерального консульства України в Пряшеві – С.Свищева |
| 15-30 - 15-40 | Презентація «Карпатський туристичний шлях» винний туристичний маршрут Грищенко Валерій Директор АРР «Закарпаття» | Україна, Закарпатська обл., м.Ужгород | 15-40 - 15-50 | Презентація «Місцями слави Ракоці – транскордонний туристичний шлях» Євген Лукша Директор Асоціації «Ужгород-XXI вік» | Україна, Закарпатська обл., м.Ужгород | 15-50 - 16-05 | Презентація «Можливості розвитку винного туризму на Закарпатті» дослідження, напрацювання та пропозиції кафедри туризму МДУ Тетяна Лужанська Завідувач кафедри туризму МДУ | Україна, Закарпатська обл., м.Мукачево | 16-05 - 16-20 | Особливості виноградарства Берегівського району Іван Урста Приватний винороб Берегівського району, переможець фестивалю-конкурсу «Червене вино – 2012» | Україна, Закарпатська обл., Берегівський р-н | 16-20 - 16-35 | Особливості виноградарства Мукачівського району Василь Анталовський Приватний винороб Мукачівського району, переможець фестивалю-конкурсу «Червене вино – 2011» | Україна, Закарпатська обл., Мукачівський р-н | 16-35 - 17-35 | Особливості розвитку приватного виноградарства в Угорщині Презентація та дегустація вин угорських виробників |
| 16-35 - 16-50 | Кошарко Йожеф Винороб з Угорщини | Угорщина, Токай | 16-50 - 17-05 | Конярі Янош Винороб з Угорщини | Угорщина, м.Егер | 17-05 - 17-20 | Горчік Ріхард Винороб з Угорщини регіону Токай | Угорщина, Токай | 17-20 - 17-35 | Др. Кіш Іштван Генеральний директор фірми «Tokaj Kereskedőház Zrt» | Угорщина, Токай | 17-35 - 18-35 | Особливості розвитку приватного виноградарства в Австрії Презентація та дегустація вин австрійських виробників |
| 17-35 – 17-50 | Юст Руст Винороб з м. Руст | Австрія, м.Руст | 17-50 – 18-05 | Віллі Опітц Винороб з м. Ільмітц | Австрія, м. Ільмітц | 18-05 – 18-20 | Вейнгут Граф Винороб з м. Хальптурн | Австрія, м. Хальптурн | 18-20 – 18-35 | Ест Стадлер Винороб з м. Сюдбургенланд | Австрія, м. Сюдбургенланд | 18-35 -18-45 | Запитання, відповіді, обговорення. |
| 18-45 -20-00 | Фуршет-дегустація (ресторан «Дейлі», м. Мукачево, вул. Возз’єднання, 20) |
| 20-00 - | Вільна програма |
|
Формат проведення презентації-дегустації: 1 Кожен учасник для дегустації пропонує свої найкращі 2-3 вина; 2 Дегустуються спочатку сухі столові вина, потім напівсухі, напівсолодкі, солодкі, і останніми десертні вина; 3 Коротке
представлення автором (власником, виробником) вина, передісторія
виникнення, з яких сортів винограду виготовляється, для кого і як
рекомендовано вживати У випадку змін по програмі повідомимо додатково!!!
Детальніше про продовження заходу >>>
|