Вітаємо Вас Гость | RSS

Главная » 2012 » Октябрь » 20 » Увага: Міжнародний фотоконкурс "ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ'ЯТКИ"
15:42
Увага: Міжнародний фотоконкурс "ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ'ЯТКИ"

     «Вікі любить пам'ятки» — українська частина загальноєвропейської ініціативи Wiki LovesMonuments 2012, метою якою є фотографування та викладання у вільний доступ фотографій об'єктів історико-культурної спадщини країн-учасниць.

В Україні в поле зору об'єктивів учасників повинні потрапити пам'ятки з Державного списку нерухомих пам'яток України. Учасники проекту збирають відомості про ці об'єкти, перш за все географічні координати і адреси. З 1 по 30 вересня ми запрошуємо всіх зацікавлених до участі в конкурсі - саме в цей період Ви можете завантажити фотографії пам'яток до Вікісховища і виграти приз!


    Міжсанаторно-курортна флотилія від ДКЗ  "По Тисі разом" виступила у цьому проекті одним із його меценатів надавши ексклюзивну можливість ВСІМ переможцям конкурсу БЕЗКОШТОВНО пройти одноденний маршрут туристичного рафтингу по ріці Тиса на борту одного із туристичних катамаранів.  На номінації призерам буде видано спеціальний DVD диск із електронною енциклопедією Закарпаття, великою кількістю фотографій попередніх запливів та віртуальним туром по закарпаттю та прикарпаттю від студії virtual-dkz



   Окрім номінантів затверджених міжнародною комісією "Диспетчер курортів Закарпаття" (керівник Степан Жук, Sanator)  визначить серед учасників конкурсу своїх 7 (сім)  призерів у номінації "Патріот України",  яким також буде вручено запрошення на участь у призових турах  "По Тисі разом"  наступного сезону.

Найкращим і найактивнішим фотографам буде запропоновано вигідна співпраця із фото студією "virtual-dkz"

Просмотров: 956 | Добавил: sanator | Теги: ДКЗ, апімандри, відпочинок у Карпатах, апіхата, фотоконкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Пошук
Статистика